Duminică, 17 noiembrie, amenajarea piscicolă de la Topolovățu Mare a fost gazda celui mai mare concurs de pescuit sportiv care a avut loc până acum în județul Timiș, ˝Cupa Toamnei la Feeder˝, competiție pe care clubul Monsterfish a organizat-o în condiții excelente, cu mulțumiri speciale sponsorilor Ciclop, Green Baits și Smithfield Prod, dar și  Loredanei Theodorescu, lui Alin Theodorescu și lui George Martinov. De asemenea, clubul Monsterfish Timișoara salută implicarea tuturor membrilor care au contribuit la bunul mers al evenimentului.

Concursul a fost împărțit pe 5 sectoare diferite, fiind premiată prima poziție a fiecărui sector. Deși atmosfera a fost una prietenoasă, lupta pentru locul 1 a fost acerbă, iar fiecare dintre cei 50 de concurenți a înfruntat, timp de mai multe ore, frigul pătrunzător, sperând la o clasare cât mai onorabilă și, de ce nu, la primul loc. Per total, la finalul competiției, s-au cântărit aproximativ 200 de kilograme de caras și crap, atracția după-amiezii fiind cei 2 carași aurii pescuiți de ˝Nuțu˝ Savinel Sabău și Lucian Fiat.

Primul sector a adus și cea mai mare cantitate prinsă individual, Alex Sarmeș adjudecându-și prima poziție cu 9,54 kg de pește. Locurile 2 și 3 le-au revenit lui Tibi Gighear (7,83 kg) și Savinel Sabău (6,94kg). Lupta a fost mai strânsă în sectorul B, unde George Martinov (foto) s-a impus în fața lui Florin Gurban la doar 270 de grame diferență, iar primul, cuprins de euforie, s-a manifestat pe măsură. Mihai Mezei a terminat pe 3, cu 4, 84 kg. Alin Staicu a fost campionul sectorului C, cu 5, 32 kg, urmat de Staicu și Belu, ambii cu 5,30 kg, și Dan Predoi (5,05 kg). Cel de-al patrulea campion al zilei a fost Cosmin Pop, cu 6,14 kg prinse în sectorul D, unde Lucian Fiat (5, 15 kg) și Marius Burduja (4, 83) au înregit podiumul. Cristian Elena (4, 41 kg) s-a impus în ultimul sector, fiind urmat de Adrian Peri (3, 50) și Mircea Roșu (3, 22). Desigur, după cântărire, toți peștii au fost eliberați înapoi în apă. De menționat și faptul că 3 din cei 5 câștigători sunt sportivi legitimați ai clubului Monsterfish.

După festivitate de premiere, toți ce prezenți s-au adunat pentru a servi împreună gustosul gulaș gătit la ceaun. Una peste alta, am avut parte de o competiție reușită, demnă de închiderea anului 2013, având premise excelente pentru anul ce urmează.

sponsori

VEZI GALERIE FOTO!

Comentarii

Nu exista comentarii.

Porecla:
E-mail:
Acasa:
Comentariu:
 Adauga comentariu