Revenim, cu întârziere, cu un articol legat de Cupa A.T. Carp Baits, primul concurs cuprins în lista de autofinanțare și susținere a sportivilor de performanță din cadrul clubului Monster Fish Timișoara. Este vorba de o competiție de pescuit la crap, organizată la amenajarea piscicolă de la Topolovățu Mare, unde sportivi din cadrul clubului și nu numai s-au întrecut, pe echipe, în vederea unei clasări cât mai bune la final.

În total, au participat 26 de concurenți, împărțiți în echipe de câte 2 sau 3 concurenți. S-au întocmit 2 clasamente paralele și distincte pentru fiecare sector (unul pentru cantitatea totală de pești capturați și unul pentru media celor mai mari 3 pești prinși de fiecare echipă), cumulându-se, pentru fiecare team, locul ocupat în fiecare din cele două clasamente. Clasamentul general a fost redat în funcție de punctele acumulate în clasamentele pe sectoare.

Deși condițiile au fost destul de neprietenoase, peste noapte apărând chiar primul îngheț al finalului de sezon, iar pe parcursul zilelor de concurs peștii refuzând o colaborare prea fructuoasă cu pescarii, concurenții au arătat un spirit sportiv demn de o competiție mare și au luptat până la final în speranța unei clasări pe podium. Mai jos, clasamentul concursului, cu mulțumiri sponsorilor Ghiti Ghiusan (Ghiti Baits), Florin Negrea (Secret Baits), Bogdan Negrescu (Carp Plus Baits), Ciprian Ciarnau (Big Carp Baits), companiei Tuborg Romania, dar și arbitrilor, care au asigurat bunul mers al lucrurilor și au oferit, fără pretenții financiare, un sprijin important competiției. De asemenea, mulțumiri speciale Loredanei și lui Alin Theodorescu, cei care, practic, au făcut posibilă desfășurarea concursului.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

mf cls

spons

Comentarii

Nu exista comentarii.

Porecla:
E-mail:
Acasa:
Comentariu:
 Adauga comentariu