-In Memoriam Călin Perescu-

Clubul nostru pregătește organizarea primei ediții ˝Moșu´s Cup˝, competiție care se va desfășura în amintirea bunului nostru prieten și membru fondator, Călin Perescu.  Ne dorim, prin organizarea ediției 2013, să dăm startul unui eveniment de pescuit sportiv care să aibă loc an de an în zona de vest a țării, cu scopul de a deveni un concurs de tradiție între pescari.

Evenimentul, programat pentru data de 18 mai, va avea loc laamenajarea piscicolă de pescuit de la Dudeștii Vechi, o locație deosebit de frumoasă și apreciată atât de sportivi, cât și de pescarii amatori. Dorim, pe această cale, să le mulțumim prietenilor de acolo, care păstrează curățenia și frumusețea locației de pescuit, și care, la rândul lor, sprijină evenimentul nostru.

Competiția se va desfășura pe echipe a câte doi pescari, iar, datorită numărului limitat de locuri, această primă ediție va fi organizată cu circuit închis, concursul fiind unul invitațional, urmând a participa o parte dintre sportivii apropiați lui Călin și clubului nostru. Cel mai probabil, începând cu ediția de anul viitor, ˝Moșu´s Cup˝ va deveni un concurs deschis unui număr mai mare de pescari.

Comentarii

Nu exista comentarii.

Porecla:
E-mail:
Acasa:
Comentariu:
 Adauga comentariu